От 14 до 16 юли четвъртото издание на Топло фест

...
 
От 14 до 16 юли четвъртото издание на Топло фест
Коментари Харесай

Фестивалът Топло фест: Музика, цирк и огнено шоу на едно място в София

 

От 14 до 16 юли четвъртото издание на " Топло фест " ще посрещне няколко генерации на поляните пред " Топлоцентрала " с музика, актуален цирк и реге. На сцените на фестивала ще се качат над 30 реализатори - ще има доста музикални концерти, актуален циркови представления, издигане с балон, огнено шоу, астро празненство (наблюдение на звездното небе с телескопи), изложения, работилници за жонглиране, обръч, пеене, детска стратегия, апетитен сладолед и коктейли.

Фестивалът ще се организира под мотото " Пълен цирк ".

 

Програма на фестивала:

В петък, 14 юли, от 18:00 ч. посетителите на " Топло фест " ще могат да се включат в хандпен уъркшоп, концерт, огнено шоу и актуален цирк от Чили на бар-терасата в " Топлоцентрала ". От 22:00 ч. в зала 1 на районния център за модерни изкуства стартира концертът на MAZE HUNTERS, след тях на сцената се качват ОСТАВА, а завършек на празненство вечерта ще постави DJ Светльо. Междувременно в зала 2 на " Топлоцентрала " ще има два циркови спектакъла, а на терасата ще ориентираме в звездното небе и след среднощ ще следим Сатурн с телескоп.

В събота, 15 юли, програмата на " Топло фест " " Пълен цирк " стартира преди обед с циркова работилница за деца и възрастни, игри за доверие, музикални работилници и доста други. През деня посетителите ще могат да гледат още няколко циркови спектакъла, музикални пърформанси в разнообразни стилове от интернационалните и
български актьори, късометражно кино, а гвоздеят на вечерта ще бъде гигът на ЖЛЪЧ / ГРИГОВОР / ГЕНА в зала 1 на " Топлоцентрала ". Преди тях, публиката ще подгреят TROMBOBBY Х С-МО.

Неделя, 16 юли, ще бъде отдадена на цирка и реге музиката. През деня ще има няколко циркови спектакъла и уъркшопове. От 15:00 ч. на терасата стартира реге музикалният ден с богата стратегия от разнообразни диджеи и реализатори от няколко страни. Вечерта в зала 1 на " Топлоцентрала " фестивалът ще приключи с огромните празненства на Junior Morgan (Jamaica), Kiko Bun (UK) и Zionlionz Selectaz (BG).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР